Petra Cave Spa

Μια αναζωογονητική και εμψυχωτική εμπειρία ευεξίας

Τα φυσικά υλικά σας προσγειώνουν αμέσως στη γη. Ο σαγηνευτικός φωτισμός, ένας συνδυασμός από αρωματικά αιθέρια έλαια, η γήινη διακόσμηση και η γαλήνια ατμόσφαιρα, δημιουργούν το τέλειο μονοπάτι για να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι ευεξίας.

Μακριά από οτιδήποτε τεχνητό, ο μοναδικός ολοκληρωμένος χώρος ευεξίας στο νησί της Αστυπάλαιας είναι αναμφίβολα εντυπωσιακός. Χαλαρωτικές ή θεραπευτικές θεραπείες μασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες, κλασική αρωματοθεραπεία, signature θεραπείες σώματος με κοχύλια και κανέλα ή αποτοξινωτικές θεραπείες σώματος με βάση τα φύκια, πλούσια σε θαλάσσια μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία. Θεραπείες  προσώπου εμπνευσμένες από τη φύση, με μέλι και βασιλικό πολτό, θεραπείες σώματος εμπνευσμένες από τη μεσόγειο με κόκκινο σταφύλι, τεχνικές περιποίησης άκρων, ατμόλουτρα, σάουνα και ειδικά πακέτα ευεξίας που συνδυάζουν απολέπιση, αντιγήρανση, λάμψη και ενυδάτωση. Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη, θα σας χαρίσουν άμεσα μια αίσθηση ηρεμίας, ισορροπώντας την ψυχική, πνευματική και συναισθηματική σας γαλήνη.

Ανανεώστε το ενεργειακό σας πεδίο σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Το Petra Wellness & Spa προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα, επαγγελματίες ευεξίας καθώς και έμπειρους θεραπευτές μασάζ, έτοιμους να αξιολογήσουν τη δική σας περίπτωση και να προσαρμόσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο ευεξίας. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε αυτήν την αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χρησιμοποιώντας τη διπλή καμπίνα. Για όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα Germaine de Capuccini, τα οποία πρωταγωνιστούν πάνω από 50 χρόνια στην επαγγελματική περιποίηση επιδερμίδας. Τα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα για λιανικές αγορές.

Σε αυτό το ταξίδι ευζωίας, μπορείτε σίγουρα να αναγνωρίσετε τα οφέλη και άλλων ανακουφιστικών δραστηριοτήτων, όπως το χαμάμ ή η σάουνα. Εάν χρησιμοποιείτε τη σάουνα πριν από μια θεραπεία μασάζ, ζεσταίνετε τους μυς σας και τους προετοιμάζετε για βαθύτερες διατάσεις. Εάν η σάουνα ακολουθεί τη θεραπεία μασάζ, απολαμβάνετε κυρίως οφέλη αποτοξίνωσης καθώς ιδρώνετε και η κυκλοφορία αφαιρεί όλες τις συσσωρευμένες τοξίνες από το σύστημά σας. Σε κάθε περίπτωση, τα οφέλη κάθε θεραπείας αυξάνονται και ενισχύονται.

Ας το παραδεχτούμε, η σύνδεση με τον εαυτό μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε καθώς προχωράμε στη ζωή. Και αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει φυσικά το να φροντίζουμε καλά τον εαυτό μας. Οι θεραπείες σπα έχουν τις ρίζες τους στην κλασική εποχή, όταν ακόμα το μπάνιο με νερό θεωρούνταν ένα μέσο θεραπείας ασθενειών. Στην πραγματικότητα, η λέξη spa προέρχεται από τη λατινική φράση "salus per aqua", που σημαίνει "υγεία μέσω του νερού". Στο Petra Wellness & Spa, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ευεξία δεν αφορά μόνο τη χαλάρωση. Αφορά τη δυνατότητα να ζούμε στην παρούσα στιγμή και να είμαστε άνετοι με τον εσωτερικό μας κόσμο. Και τελικά, αφορά τη δυνατότητα να ζούμε μια καλύτερη ζωή.

Φωτογραφιες

ΚΡΑΤΗΣΗ