Εκτύπωση

Πώς θα έρθετε

Πρόσβαση στην Αστυπάλαια

 

Ακτοπλοϊκή σύνδεση

Η Αστυπάλαια συνδέεται ακτοπλοϊκά με τον Πειραιά, τις Κυκλαδες και τα άλλα νησιά των Δωδεκανήσων μέσω του λιμανιού της, το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Ανδρέα. Η διαδρομή από το λιμάνι μέχρι τη Χώρα και το ξενοδοχείο διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά με αυτοκίνητο. Το νησί απέχει 117 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά και 23 ναυτικά μίλια από την Κω. 

Ακόμη, υπάρχουν ορισμένα νησιά που συνδέονται με την Αστυπάλαια με τοπικά δρομολόγια, τα οποία φθάνουν στο λιμάνι του Πέρα Γυαλού (στη Χώρα). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 2243061224.

Για να δείτε τα δρομολόγια, πατήστε εδώ: www.openseas.gr ή https://www.bluestarferries.com

 

Αεροπορική σύνδεση

Στο νησί υπάρχει αεροδρόμιο και βρίσκεται στην περιοχή Ανάληψη, στο κέντρο του νησιού, δηλαδή στο «στενό». Η σύνδεση με τους αερολιμένες Αθηνών, Κω, Λέρου και Ρόδου είναι αρκετά καλή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να μάθετε τα δρομολόγια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.skyexpress.gr ή καλέστε στο 8011128288. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέστε στο αεροδρόμιο της Αστυπάλαιας, στο τηλέφωνο 2243061410. 

Σημειώστε πως η πρόσβαση στο νησί δεν είναι το ίδιο εύκολη κατά τους χειμερινούς μήνες διότι τα δρομολόγια μειώνονται. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη μετάβαση σας στο νησί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο τηλέφωνο 6980077875.

 

Ιδιωτικές μεταφορές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ιδιωτική μεταφορά με ελικόπτερο, ιδιωτικό τζετ ή σκάφος, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε τη μεταφορά σας από Αθήνα, την Κω, τη Ρόδο ή άλλες κοντινές περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο τηλέφωνο 6980077875.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ