Κελάρι

Διευρύνετε τη γαστρονομική εμπειρία σας

Υπάρχει ένα μέρος όπου το κρασί είναι μεγάλη υπόθεση και βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Cucina Restaurant & Bar. Το κελάρι μας είναι μια ακόμη ζωντανή απόδειξη του πόσο εκτιμούμε την ποιότητα και τα εκλεκτά προϊόντα. Προσεκτικά επιμελημένο και ειδικά σχεδιασμένο, το κελάρι διαθέτει εξαιρετικές συνθήκες αποθήκευσης ώστε να διατηρεί τις σωστές θερμοκρασίες σταθερές.

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το κρασί έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα έθιμα και τις παραδόσεις της Ελλάδας και συνδέεται άρρηκτα με αμέτρητες γιορτές και χαρές. Σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οινοποιοί παράγουν κρασί από διάσημες ποικιλίες σταφυλιών όπως Chardonnay, Merlot, Syrah και Cabernet Sauvignon και, φυσικά, την πιο χαρακτηριστική ποικιλία της Ελλάδας, το Ασύρτικο.

Δε χρειάζεται να είστε ειδήμονας για να επισκεφθείτε το κελάρι μας και να ανακαλύψετε την καλά οργανωμένη και προσεκτικά επιμελημένη συλλογή των ελληνικών ετικετών. Ο metr θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στον μαγικό κόσμο του κρασιού και θα σας καθοδηγήσει ανάμεσα στις διάφορες ποικιλίες του. Και αν θέλετε να πάρετε κάτι μαζί σας, εδώ έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσετε μια ειδική περίσταση, ή να προσφέρετε ένα δώρο που θα εκτιμηθεί δεόντως.

“I cook with wine, sometimes I even add it to the food.”

W.C. Fields

“Age is just a number. It’s totally irrelevant unless, of course, you happen to be a bottle of wine.”

- Joan Collins

Φωτογραφιες

ΚΡΑΤΗΣΗ